+36 30 990 8992 info@company-365.com

Webdesigner állás részletei

Várható projektek:

– Weboldalak készítése az alapoktól
– Már meglévő oldalak módosítása
– Kisebb grafikai munkák (Pl. Hirdetési bannerek, Facebook poszt képek szerkesztése)

Előnyt jelent:

– Logó tervezési gyakorlat
– Nyomdai anyagok készítésében jártasság
– SEO ismeretek
– DIVI sablon ismerete

Elvárás:

A fő ok, amiért most embert keresünk, hogy a vezető designer felszabaduljon, kiadhassa a munkákat a kollégáknak. Ebből adódóan elvárás, hogy a weboldalak design felépítése saját ötletek alapján, a mai kor szellemének megfelelően, önállóan sikerüljön.

Segítséget természetesen biztosítunk, az ügyféllel a vezető designer egyeztet, meghatározza a elérni kívánt célokat, irányokat, tehát a Te feladatod csak a lényegi munkára koncentrálni.
A fő képesség tehát az, hogy egy szövegekből és képekből álló dokumentációból, egy egyedi, saját stílussal bíró honlapot építsünk fel.

A weboldalak WordPress + Divi sablon formában épülnek fel, van amikor az éles oldalon, van amikor saját tárhelyen, egy teszt aldomain-en.

Fizetés

A projektek nettó munkadíjából 30%-ot fizetünk (A weblapok 190-350e Ft között készülnek). Ha valaki el tudja végezni a weblappal kapcsolatos egyéb munkákat is, akkor lehet magasabb is. (alapok feltelepítése, pluginek beállítása (Wordfence, All in One Security, Updraft, stb…) SSL, SEO, stb…

Pályázás módja

Szeretnénk azt a kollégát megtalálni, aki rendelkezik azzal a fejlett szépérzékkel, ami a legkritikusabb most számunkra. Ezért egy teszt feladatot állítottunk össze.

A feladat valós, egy éppen aktuális munka. Az ügyfélnek korábban elkészítettük a weboldalát: svebiskatalin.hu
Most a növekvő forgalma, és az újdonság varázsa miatt szeretné egy kicsit átalakítani. A következőket kérte:

„Szeretnék mozgó képeket a fejléchez.
Hármat gondoltam, amin csinos sminkelt lányok lennének a következő szövegekkel:
1,Professzionális, kiváló minőségű hatóanyagok és gépek
2,Legmodernebb technikák, folyamatos továbbképzések
3,Maximális figyelem, barátságos környezet, 100% garancia

A főoldalon már meglévő 3 nőcivel nem sikerült 1 év alatt sem megbarátkoznom, pedig nagyon próbáltam… helyettük esetleg másikat?

Szeretném, ha az egész egy elegáns és letisztult lenne, nem baj, ha világosodunk kicsit. (ebből a mostani csillogás lehet kilóg picit..?) „

Pályázni tehát a nyitóoldal átalakított tervével lehet. Ehhez 1db jpg kép elegendő, tehát nem kell valóban felépíteni az oldalt valahol, csak egy képen elhelyezni az általatok jónak ítélt design elemeket. A minta innen letölthető, a logóval együtt. A képek természetesen nyugodtan lehetnek vízjelesek, nem kell őket megvásárolni a tervhez.

A munkákat kérjük 2018. szeptember 16-ig küldjétek el az info@company-365.com email címre, a tárgymezőben „Webdesigner pályázat” szöveggel.
Az emailben megadhattok élő referencia oldalakat is, amiket ti készítettetek, vagy csatolhattok bármilyen munkát amire büszkék vagytok.