+36 30 990 8992 info@company-365.com

SEGÍTS TE IS MEGTALÁLNI A KORONAVÍRUS ELLENSZERÉT!

Az USA egyik leghíresebb egyetemén alapították meg 2000-ben a FOLDING@HOME nevű vállalkozást, olyan betegségek kutatásával foglalkozik. Most úgy döntöttek segítenek a Korona vírus ellenszerének megtalálásában.

FOLDING@HOME
Stanford Egyetem

Mi is pontosan a FOLDING@HOME?

A világ egyik leggyorsabb számítógép rendszere, ami betegségek gyógyításában segít. Azért ilyen gyors, mert olyan emberek, mint Te vagy én felajánljuk a saját számítógépünket a kutatáshoz. Ne félj, nem kell ténylegesen odaadni ?, csak az Interneten összekötni a rendszerrel. A hatékony kutatáshoz azok a számítógépek a legalkalmasabbak, amelyek valamilyen grafikus kártyával rendelkeznek. Ha pl. a manapság népszerű online játékok futnak a gépeden, akkor jó eséllyel Te is segíthetsz!

A hivatalos weboldal linkje

Biztonságos a rendszer?

IGEN, olyan cégek adják hozzá a nevüket, mint a Google, IBM, AMD, stb…

Mit kutat a rendszer?

Röviden fehérjéket. A fehérjék alapvető alkotóelemei számos biológiai funkciónak, és a biológiai sejtekben gyakorlatilag minden folyamatban részt vesznek. Ezen folyamatok közé tartozik, hogy működnek antitestként és részt vehetnek az immunrendszer működésében is.

Ha érdekel pontosan az orvosi háttér, akkor itt olvashatsz róla: https://en.wikipedia.org/wiki/Folding@home
https://foldingathome.org/2020/02/27/foldinghome-takes-up-the-fight-against-covid-19-2019-ncov/

Hogyan kell telepíteni a programot?

Készítettem két videót a telepítésről. Az elsőn magát a programot telepítem. A másodikon megadjuk a csapat számát és elindul a kutatás!

Állítsd be a csapatkódot!

A CSAPATUNK SZÁMA:
238986

Köszönöm, hogy nem csak panaszkodsz, hanem teszel is valamit! ?

Rózsahegyi László