+36 30 990 8992 info@company-365.com

Weboldal készítés

Harmonikus

UX/UI

Trendi

Könnyen érthető

Úgy érzed valami ismeretlen idegen nyelven beszélnek veled, ha a weblap készítés ügyében tárgysz? Segítségünkkel egyszerűen és könnyedén juthatsz mindazon ismeretek birtokába, amire egy weblap tulajdonosnak szüksége lehet. Az elkészült weboldal kezelő felülete magyarnyelvű.

Profi weblap design

Nincs ötleted, a weblap megjelenésével kapcsolatban, vagy éppen ellenkezőleg, túl sok is van? Speciális szerkesztő programunkkal a szemed láttára alakulhat ki a weblap végleges formája, hogy valóban az ízlésedet és az elvárásaidat tükrözze.

A legújabb weblap készítési trendek

Szükséged volna ötletekre, tippekre? Szeretnéd, hogy like-olják az oldalad? Rendeléseket vennél fel a weblapon? Szükséged volna egy térképre? Csak válasszd ki ajánlatainkból a Neked leginkább megfelelőt és már kész is vagy.

Alapok

Weblap színek összeállítása az arculat szerint

Stílus kialíkítása

Tartalom logikus és ésszerű elhelyezése

Képek szerkesztése, optimalizálása (Photoshop)

Harmonikus, átgondolt rendszerek

Kötelező elemek

Biztonsági mentés

Frissítés

GDPR megfelelés

Coockie elfogadás

Impresszum

Közösségi média összekötés

Extrák

Több nyelvű oldal

Kaocslati űrlap

Webáruház

Blog

Online bankkártyás fizetés

Online számlázás

SEO

A weblapkészítés alapjai

Tapasztalat

Az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy lényegesen jobb külső és tartalmi összképet nyújtanak azok a honlapok, melyek készítését megelőzte, egy, a weblapkészítésben rutinos szakemberrel való közös együttműködés, tervkészítés. Amikor valamilyen összetettebb dolgot kívánunk megoldani, szinte mindig a tervezéssel érdemes kezdeni, függetlenül attól, hogy weblapról, repülőgépről, vagy egy házról van szó.

CÉLOK

A weblap készítés első lépcsőjében tehát, még a számítógépre sem lesz szükség, csupán egy jegyzetfüzetre és pár tucat A4-es papírra. Meghatározzuk, hogy mi az a cél, amit el kívánunk érni a weblappal, majd egész munkánk alatt, ennek a célnak rendelünk alá mindent. A kezdő vagy amatőr weblap készítők gyakori hibája, hogy elsodorja őket a lelkesedés, vagy valamely részletbe feledkeznek bele, így a kész honlap egyáltalán nem hasonlít, egy professzionális website-ra.

ARCULAT

A kezdeti tervek elkészítésénél fel szokott merülni a kérdés, hogy a cég vagy vállalkozás rendelkezik e már kialakult arculattal. Szerencsés esetben a már elkészült grafikai és egyéb anyagokat fel tudjuk használni a weblap készítésnél, így pl. a céges logó felkerülhet a honlapra, de szerepeltethetjük a vállalkozás szlogenjét is. Amennyiben ilyen anyagokkal még nem rendelkezik a kedves megrendelő, segíthetünk egy harmonikus arculat létrehozásában, mely magába foglal minden olyan elemet, melyet a vállalkozás a környezetével való kommunikációja során felhasznál. Pl. logó, szlogen, levélpapír, névjegy stb…

Tartalom

A weblap készítés következő lépésében a tartalomra koncentrálunk. A tiszta és hatékony weblap szövegek megírása egyáltalán nem könnyű feladat, sőt sokszor ez az, ami a weblap befejezésének útjában áll. Célszerű tehát itt is igénybe venni egy tapasztalt szövegíró segítségét, aki képes a vállalkozás által összegyűjtött információkat úgy megfogalmazni, hogy a lehető legmagasabb arányú érdeklődésre tarthasson számot.

Marketing

A szövegnek ráadásul nem csak a fent említett követelményeknek kell megfelelni, hanem azon keresőprogramoknak is, melyeket az Interneten való böngészéskor használnak a potenciális ügyfelek.

Nagyon fontos tisztában lennünk azzal is, hogy a weblapokat manapság marketing rendszerek részeként használjuk.

Adatok

Egy ilyen rendszer elemei lehetnek pl. a közösségi oldalak, kattintás alapú hirdetési rendszerek, a weblap “mögött” futó, statisztikákat képező programok, stb…

A weblap készítés közben tehát már úgy alakítjuk ki az egyes részeket, hogy azok a későbbiekben képesek legyenek egymással hatékonyan együttműködni.

Érdeklődj itt

 

    Telefon

    +36 30 3563578

    Email

    vojtehovszki.beata@company-365.com