+36 30 990 8992 info@company-365.com

Sikersztorik

Piacralépés és teljes siker 3 hét alatt!

Liget Büfé

A Liget Büfé már indulásakor a szokásos ételszállító cégek fölé pozícionálta magát. A teljes arculat, kommunikációs stratégia, weboldal, nyomdai anyagok, majd az online marketing volt a feladatunk. Lehet nyerni egy olyan terepen, ahol már látszólag telítve van a piac? Főleg úgy, ha egy éppen most bezárt helyen próbáljuk meg ezt? Igen! Ráadásul rekord idő alatt. A harmadik hét végére a forgalom minden előzetes várakozást felülmúlt. Továbbra is támogatjuk a Liget Büfét és jó érzéssel hallgatjuk az új rendelési csúcsokat!

Fogalom a rendezvények között

Lelkes Ásványbörze

A Lelkes Ásványbörze mára fogalommá vált az ásvány gyűjtők körében. Az év két legnagyobb börzéje a MOM Parkban illetve a Lurdy házban kerül megrendezésre 2000 illetve 3000 négyzetméteren. Ezeknek és a vállalkozás más rendezvényeinek online marketing munkálatait végezzük már sokadik alkalommal. Az eredmény? Siker és telt ház minden alkalommal!

Top fogászati ellátás

Bahdental fogászat

Buda egyik legnagyobb csomópontjában található a Bahdental fogászat. Kapcsolatunk már több, mint 5 éves. Ez idő alatt rengeteg új páciens találtunk, és erős, stabil arculatot adtunk a rendelőnek. Külön öröm volt számunkra, hogy akár csak egy jó házasságban, együtt vészeltük át a nehezebb, Coviddal terhes időszakot is. Kapcsolatunk már sokkal inkább baráti, mint üzleti.

Meghatározó jódkészítmény

Kékjód

Hazánk meghatározó jódkészítményeket gyártó cége a Prof. dr. Török Szilveszter által alapított vállalkozás. 6 éve dolgozunk együtt mindkét fél teljes megelégedésével. A termék egyértelműen a piacvezető az organikus jódkészítmények piacán. Rengeteg új ötlet és terv vár még megvalósításra, így bizalommal tekintünk a következő évekre.

Projektorok, digitálás táblák

LSK Hungária

Immár 6 éve, hogy az LSK Hungária felkeresett minket azzal a kéréssel, hogy erősítsük meg a kiskereskedelmi webáruház forgalmát. Miután megismertük a projektorok, Digitális táblák, és egyéb termékek világát, rendre megdupláztuk a forgalmat az előző évhez képest. Sikeresen kommunikáltuk a magyar tulajdonosi hátteret, a szerviz lehetőségét, és a termékek előnyeit a célcsoportok számára. Mit is kívánhatnánk még? Folytassuk így tovább!

lépj velünk kapcsolatba!

  Mik az első lépések?

  Üzeneted küldését követően 24 órán belül időpontot egyeztetünk egy online konzultációra Rózsahegyi Lászlóval, a vezető online marketing szakértőnkkel. Ezen az ingyenes konzultáción Laci feltérképezi a vállalkozás helyzetét és a megoldásról tárgyaltok.

  Telefonon is elérsz minket

  Nyugodtan hívj minket a +36 30 990 8992 -es számon! Szívesen rendelkezésedre állunk hétköznapokon reggel 8 és este 6 között.

  E-mailt is írhatsz

  Nyugodtan írj az info@company-365.com címre! 24 órán belül válaszolunk megkeresésedre.