+36 30 990 8992 info@company-365.com

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

REFERENCIÁK

Weblap készítés

Ahogy 2023-ban elvárják tőlünk
w

Könnyen érthető

Úgy érzed valami ismeretlen idegen nyelven beszélnek veled, ha a weblap készítés ügyében tárgysz? Segítségünkkel egyszerűen és könnyedén juthatsz mindazon ismeretek birtokába, amire egy weblap tulajdonosnak szüksége lehet. Az elkészült weboldal kezelő felülete magyar nyelvű!

Profi weblap design

Nincs ötleted, a weblap megjelenésével kapcsolatban, vagy éppen ellenkezőleg, túl sok is van? Speciális szerkesztő programunkkal a szemed láttára alakulhat ki a weblap végleges formája, hogy valóban az ízlésedet és az elvárásaidat tükrözze!

j

Te is szerkesztheted a weblapod

Formáld egyszerűen pár kattintással elkészült weboldalad. Megváltozott a telefonszámod? Új akciót hirdetsz? Nincs szükséged rá, hogy azonnal a weblap készítőjéhez szaladj, hiszen ezeket a feladatokat Te, vagy bármely kollégád is kényelmesen elvégezheti a világ bármely pontjáról.

N

A legújabb weblap készítési trendek

Szükséged volna ötletekre, tippekre? Szeretnéd, hogy like-olják az oldalad? Rendeléseket vennél fel a weblapon? Szükséged volna egy térképre? Csak válasszd ki ajánlatainkból a Neked leginkább megfelelőt és már kész is vagy.

Forgalom figyelés

Avagy ki látogatja a Te weblapod? Egy valódi információs kincsesláda! Tudj meg mindent (a törvényes keretek között) weblapod látogatóiról! Mely városban vannak? Hogy találták meg az oldalad? Mi érdekelte őket leginkább? Ezekre és még rengeteg másra is választ kaphatsz annak a programnak a segítségével, amit a weblapba integrálunk.

Leggyakoribb bakik

Amiket a weblap tulajdonosok elkövetnek
Weblap készítés bakik Top 1

Rögtön azzal kezdeném, ami a leggyakoribb probléma szokott lenni, és úgy tűnik örök érvényű, mert egyszerűen nem akar kikopni az üzleti életből: A weblap, nem törődve azzal, hogy milyen igényei vannak a megcélzott látogatói rétegnek, csupán a megrendelő vagy tulajdonos elképzeléseit szolgálja ki.

Könnyen belátható, hogy ha nem mi magunk akarjuk igénybe venni a szolgáltatásunkat, vagy megvásárolni a termékünket, akkor fontos felmérni, majd maradéktalanul kiszolgálni a látogatói igényeket. Hiába ragaszkodunk mi hozzá, hogy legalább 28 almenü kell a termékekhez, a felhasználó be fogja zárni az oldalt, mert ő maximum 6-7 csoportot lát át rendesen. A fejlett követő rendszerekkel ezek az adatok pontosan mérhetőek, úgyhogy már nem kell a sötétben tapogatózni, hogy miként viselkednek az oldal látogatói.

Weblap készítés bakik Top 2

Rövid, semmitmondó szövegek. Megvennénk vajon egy újságot, ha semmi érdekes nem lenne benne? Mit teszünk a postaládánkba dobott, kizárólag reklámot tartalmazó anyagokkal?

Nyugodtan mondhatom, hogy valós tartalom nélkül nem fog menni, kár is belekezdeni a weblap készítésbe.

Az Internetről “összebuherált” weboldalak bízvást számíthatnak arra, hogy a Google egyszerű másolatnak fogja őket értékelni, és örök időkre hátrasorolja őket a találatok között.

Weblap készítés bakik Top 3

Ízléstelen, nyers vagy túlságosan rikító színek, agyondíszített oldal. Nagyon ritka az, hogy egy oldalon többet használnánk, mint 3 alapszín, és ezek árnyalataik.

Kevesen rendelkeznek azzal a képességgel, hogy valóban harmonikus látványt hozzanak létre, pedig a weben döntő fontosságú az első benyomás, hiszen átlag 4-5 másodperc alatt dől el, hogy marad vagy kilép a látogató. Mindössze ennyi időnk van jó benyomást kelteni, és számára hasznos információt mutatni.

Ha már nincsen elegendő forrásunk, hogy megfizessünk egy profi grafikust, és magunk vesszük kézbe a weblap készítés ezen részét, akkor legalább csináljunk több tervet, és szavaztassunk meg ügyfeleinkkel, barátainkkal, hogy melyik tetszik nekik jobban.

Weblap készítés bakik Top 4

Elveszni a részletek között. Egy kis csík ide, ez legyen feljebb egy milliméterrel, közben pedig nincsen a termékeknél leírás. Nagyon könnyű ebbe a hibába esni, hiszen ez a könnyebb út.

Elbíbelődni az apróságokkal lényegesen kellemesebb, mint belevágni a weblap készítés számunkra idegen feladataiba, vagy a szövegekkel órákon át vesződni. Pedig ha nem tesszük meg, akkor más nem fogja!

Jól látható, hogy sok weblap azért tűnik ki a többi közül, mert hajlandóak elvégezni ezt a munkát.

Weblap készítés bakik Top 5

Mit is várok ettől az egésztől? Nem véletlen, hogy a végére hagytam ezt a kérdést. Ez ugyanis a weblap készítés utáni időszak kérdése szokott lenni, ami roppant helytelen, mert már az első percben ezt kellett volna tisztázni. A forgatókönyv a következő szokott lenni. Elkészül egy valamilyen weblap, a tulajdonos vár valami változást, nem történik semmi. Ilyenkor kellene megkeresni a hibát, de ha nincsen meghatározva pontosan, hogy mit kívánunk elérni a weboldallal, akkor ez csak találgatás szinten fog működni. Egy gyakorlati példával élve:

A weblap feladata, új vevők bevonzása az üzletbe. Elégségesnek tekinthető eredmény: a weblapkészítés, átalakítás után a forgalom 10%-al való emelkedése fél éven belül. Ebben az esetben konkrétan meg tudjuk vizsgálni a következőket:

– Elértem egyáltalán a vevőimet?
– Ha elértem őket, akkor érdeklődtek a termékek iránt, vagy egyből kiléptek?
– Ha érdeklődtek, akkor hol hagyták el az oldalt? (pl. az árak megtekintése után vagy a megrendelés folyamata közben)
– Visszatérnek a látogatók, vagy örökre eltűnnek?

A weblapkészítés alapjai

Weblap készítési tervek – Globális cég arculat – Harmonikus, átgondolt rendszerek
Az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy lényegesen jobb külső és tartalmi összképet nyújtanak azok a honlapok, melyek készítését megelőzte, egy, a weblapkészítésben rutinos szakemberrel való közös együttműködés, tervkészítés. Amikor valamilyen összetettebb dolgot kívánunk megoldani, szinte mindig a tervezéssel érdemes kezdeni, függetlenül attól, hogy weblapról, repülőgépről, vagy egy házról van szó.

A weblap készítés első lépcsőjében tehát, még a számítógépre sem lesz szükség, csupán egy jegyzetfüzetre és pár tucat A4-es papírra. Meghatározzuk, hogy mi az a cél, amit el kívánunk érni a weblappal, majd egész munkánk alatt, ennek a célnak rendelünk alá mindent. A kezdő vagy amatőr weblap készítők gyakori hibája, hogy elsodorja őket a lelkesedés, vagy valamely részletbe feledkeznek bele, így a kész honlap egyáltalán nem hasonlít, egy professzionális website-ra.

A kezdeti tervek elkészítésénél fel szokott merülni a kérdés, hogy a cég vagy vállalkozás rendelkezik e már kialakult arculattal. Szerencsés esetben a már elkészült grafikai és egyéb anyagokat fel tudjuk használni a weblap készítésnél, így pl. a céges logó felkerülhet a honlapra, de szerepeltethetjük a vállalkozás szlogenjét is. Amennyiben ilyen anyagokkal még nem rendelkezik a kedves megrendelő, segíthetünk egy harmonikus arculat létrehozásában, mely magába foglal minden olyan elemet, melyet a vállalkozás a környezetével való kommunikációja során felhasznál. Pl. logó, szlogen, levélpapír, névjegy stb…

A weblap készítés következő lépésében a tartalomra koncentrálunk. A tiszta és hatékony weblap szövegek megírása egyáltalán nem könnyű feladat, sőt sokszor ez az, ami a weblap befejezésének útjában áll.

Célszerű tehát itt is igénybe venni egy tapasztalt szövegíró segítségét, aki képes a vállalkozás által összegyűjtött információkat úgy megfogalmazni, hogy a lehető legmagasabb arányú érdeklődésre tarthasson számot.

A szövegnek ráadásul nem csak a fent említett követelményeknek kell megfelelni, hanem azon keresőprogramoknak is, melyeket az Interneten való böngészéskor használnak a potenciális ügyfelek.

Nagyon fontos tisztában lennünk azzal is, hogy a weblapokat manapság marketing rendszerek részeként használjuk.

Egy ilyen rendszer elemei lehetnek pl. a közösségi oldalak, kattintás alapú hirdetési rendszerek, a weblap “mögött” futó, statisztikákat képező programok, stb…

A weblap készítés közben tehát már úgy alakítjuk ki az egyes részeket, hogy azok a későbbiekben képesek legyenek egymással hatékonyan együttműködni.

Érdeklik a szolgáltatásaink?

 

Kérjen ajánlatot most!