+36 30 990 8992 info@company-365.com

company 365

teljes körű
online marketing

Szakértői csapatunk több mint 14 éve segíti ügyfeleink online marketing kommunikációját. A különböző hirdetési felületek (Google, Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, LinkedIn) menedzsmentje mellett stratégiai tanácsadást, támogatást is nyújtunk. 

Ügynökségünk megkapta a Google Partner címet!

Miért válassz minket?

Az online marketing egyre bonyolultabb. Rég volt már mikor egyetelen ember birtokában volt minden ismeretnek. Mi az elmúlt 14 évben egy olyan csapatot hoztunk létre, amely nagyon széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkezik. Ők mind csak arra várnak, hogy bevethessék magukat a Te vállalkozásod érdekében! 🙂

Teljes körű szolgáltatás

Lefedjük a leghatékonyabb online hirdetési platformokat, legyen szó Google, Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest vagy éppen LinkedIn kampányokról.

Évtizedes tudásbázis

Több mint 14 éve alakult ügynökségünk követi és ismeri az online marketing trendeket. A kihívásokkal teli, állandóan változó piaci környezetre naprakész válaszokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Élethosszig tartó tanulás

Szakértői csapatunk folyamatosan képzi magát, hogy a tervezői, stratégiai vagy éppen kivitelezési szakaszban felmerülő problémákra megoldásokat nyújthasson.

Látványos sikerek

Büszkék vagyunk ügyfeleink rekord idő alatt megvalósuló sikereire. 

Kiegészítő szolgáltatások

Közvetlenül nálunk rendelhető kapcsolt szolgáltatásokat is kínálunk: grafikai, nyomai szolgáltatásokat, weblapfejlesztést, videót. Egy helyben minden elérhető.

Kedvező árak

Fix és egyedi ajánlataink is vannak, melyeket mindig az ügyfeleink igényeire szabunk.

Egy profi marketinges csapatra van szüksége, de jó volna ezt reális költséggel megoldani?

A Company 365 online  egy olyan professzionális ügynökség, mely alapítása óta megőrizte családias jellegét. A stratégiai tervezéstől, a kivitelezésen át a hirdetésmenedzsmentig lefedjük az online marketing minden területét.

 

Milyen típusú szolgáltatásokat nyújtunk?

 • brandépítés, kommunikációs stílus meghatározása: avagy Ki vagy Te és kiket szeretnél megszólítani?
 • megtervezzük online marketing stratégiádat, ütemtervet készítünk kampányaidhoz
 • a Számodra kedvező social media platformokon hirdetünk
 • Google kampányokat futtatunk és folyamatosan monitorozzuk őket
 • segítünk a grafikai anyagokban, weboldalad SEO optimalizálásában is
 • mindezek mellett szoros kommunikációt folytatunk Veled, legyen az személyes beszélgetés vagy videóhívás, miközben az online tér minden frontján válaszkészen és proaktívan működünk.

Év tapasztalat

millió Ft hirdetési költés

óta

évnyi együttműködés ügyfeleinkkel átlagosan

Saját marketinges csapat helyett…

,A Company 365 marketing szakemberekből álló csapata biztosítja számodra mindazt a tudást és értéket, melyet egy saját marketinges csapat adhat, csak éppen lényegesen kedvezőbb áron. Hogyan lehetséges ez? A világ a célorientált megoldások felé halad. Nyilván egy olyan szakember, aki mindennel foglalkozik, nem lehet olyan hatékony, mint aki csak egy részfeladaton dolgozik, és ennek valóban tökéletes ismerője.

Minden esetben Hozzád és a vállalkozásodhoz szabjuk az ajánlatainkat. Ha szeretnél berobbanni a köztudatba, akkor profi videós csapattal, gigantikus YouTube videós reklámmal és a legolvasottabb hírportálokra juttatunk be PR cikkekkel, ha pedig egy innovatív, baráti csapatot keresel, aki folytatja és bővíti marketing tevékenységedet, akkor is örömmel vetjük bele magunkat a munkába!

A mai modern technikák és a mögöttük működő mesterséges intelligencia megfelelő működésének kihasználásához, minimum havi 250-300ezer Forintos költséggel érdemes kalkulálni. Ez általában legalább 2 felületen való megjelenést jelent (Pl. Google Ads és Facebook) Úgy vettük észre, hogy mára van egy „belépő szint” ami alatt csak ritkán születnek jó eredmények. Ezen az árszinten viszont óriási megtérülési mutatók várhatóak.

 

„Végre értem, hogy miről beszélnek!”

Jól tudjuk, hogy mennyire megterhelő az online marketing feladatok menedzselése. Mi azt ígérjük, hogy velünk sokkal egyszerűbb, átláthatóbb és könyebb lesz ezeknek a feladatoknak a végzése. Nagy előnyünk, hogy úgy tudjuk átadni a szakmai információkat, hogy az bárki számára érthető legyen.

100 millió Ft felett

Több, mint 100 millió okunk van arra, hogy együtt dolgozzunk! Ugyanis ekkora értékben kezeltünk eddig hirdetéseket, így meg tudjuk spórolni neked a kísérletezgetés költségeit. Bevált, kipróbált, a gyakorlatban is működő marketing!

Sikersztorik

A klasszikus vicc szerint a marketinges a legjobban magát tudja eladni. Némi alázattal be kell látnunk, hogy ebben van igazság. Ezért ha marketinges csapatot választassz, akkor mindig a kézzelfogható eredményekre fókuszálj. Kikkel dolgoznak? Milyen sikereik vannak? Kattints a gombra és nézz meg párat a mieink közül!

Mi van, ha nem működik?

Természetesen garanciát vállalunk a szolgáltatásainkért, ha az első hónap nem hozza a várt elvárásaidat, a munkadíjunkat nem kell kifizetned.

2011 óta az online marketing bűvöletében

Ügynökségünk 2011-ben még Vállalkozás-OK néven indult. Maga a Company 365 Online Kft. 2019-ben jött létre, így több mint 14 éves tapasztalattal a hátunk mögött tudunk egyedi megoldásokat, kreatív ötleteket szolgáltatni az ügyfeleink számára.

Rózsahegyi László, a Company 365 alapítója:

„Az élet úgy hozta, hogy a kereskedelem és szolgáltatás területén több olyan céget is átvettem, melyek korábban komolyabb veszteséget is felhalmoztak, és úgy tűnt, rövid időn belül be kell zárni őket. Minden esetben siker koronázta a munkámat, és  nyereséges pályára tudtam állítani a cégeket. Ezekben a sikerekben már megjelent az online marketing is, hiszen jó lehetőséget kínált arra, hogy reális áron, sok, a célközönségbe tartozó embert érjünk el. Tekintve, hogy az informatika azóta foglalkoztatott, hogy az első számítógépek beérkeztek az országba, szerencsésnek mondhattam magam, és könnyen megtanultam ezt az új szakmát. Annyira megkedveltem, hogy végül már csak erre koncentráltam, és megalapítottam az ügynökségemet. Azóta már sok minden történt, és dolgoztam az induló kisvállalkozásoktól kezdve a nagy multi cégekig sok vállalkozással. Egyaránt vannak hazai, európai, de még Egyesült Államokbeli partnereink is.”

 

Rózsahegyi László

Rózsahegyi László

Online marketing szakértő, a Company 365 alapítója, ügyvezetője

Ügyfeleink mondták

2022. őszi anonim ügyfélelégedettségi piackutatásunk eredményei

„Számíthatok rátok, mindig maximális segítséggel fordultok a kérdéseim felé. Nehézségek esetén is keresitek a megoldást, akár későn is írhatok nektek, nem csak napközben.”

„Szuperek vagytok!❤”

„Én teljesen elégedett vagyok , mindenben segítenek ! Örülök , hogy a sors hozzátok vezényet ?Remélem sokáig fogunk eggyütt dolgozni! „

„Én azt tapasztalom hogy folyamatosan fejlődnek! Szerintem jól csinálják!”

lépj velünk kapcsolatba!

  Mik az első lépések?

  Üzeneted küldését követően 24 órán belül időpontot egyeztetünk egy online konzultációra Rózsahegyi Lászlóval, a vezető online marketing szakértőnkkel. Ezen az ingyenes konzultáción Laci feltérképezi a vállalkozás helyzetét és a megoldásról tárgyaltok.

  Telefonon is elérsz minket

  Nyugodtan hívj minket a +36 30 990 8992 -es számon! Szívesen rendelkezésedre állunk hétköznapokon reggel 8 és délután 4 között.

  E-mailt is írhatsz

  Nyugodtan írj az info@company-365.com címre! 24 órán belül válaszolunk megkeresésedre.