+36 30 990 8992 info@company-365.com

WEB JOG

AJÁNLATKÉRÉS

WEB JOG

Az online területen gyakran merülnek fel jogi kérdések. Úgy látjuk, ez szinte mindig nagy terhet jelent a cégvezetőknek, hiszen nem jogászok.

Miben tudunk segíteni?
– Webooldalakkal és online marketinggel kapcsolatos kérdések
– GDPR megfelelés, nyereményjáték szabályzatok, ÁSZF, stb…
– cégalapítás
– ingatlanjog

„Minimum a konkurenciák online marketing szintjét el kell érni akkor, ha cégünk működését hosszútávra tervezzük. Az eszközök adottak, mi abban tudunk segíteni, hogy Ön jól használja őket!”
Rózsahegyi László

Online marketing szakértő

Google Adwords

A Google Adwords segítségünkre lehet új termékek bevezetésénél és már meglévők forgalmának növelésében. Megjelenés és kattintás alapú kampányok, szöveges, képes vagy videós hirdetések.  A mérhető eredményesség és a látogatók újbóli elérése is megvalósítható, sőt lassan kötelező elvárás!

Youtube

A Youtube olyan új lehetőségeket hozott a vállalkozások népszerűsítésére és forgalmuk növelésére, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak. Az Interneten böngészve látható, hogy a nagyobb cégek már jól használják ezt az eszközt. Ön mikor csatlakozik hozzájuk?

Facebook

A Facebook-ot sokan csak időtöltésnek tekintik, pedig egy jó szakember kezében olyan hihetetlenül erős vásárlói bizalom építő eszköz, melyet nem hagyhat figyelmen kívül egy cég sem. Vajon mi lehet jobb ajánlás annál, mint mikor egy barátunk hívja fel a figyelmünk valamire?

Blog

A blogok jól meghatározható csoportok számára nyújtanak információkat. A vállalkozások szempontjából a jelentőségük igen nagy, hiszen pl. olyan információkat juttathatunk el a célcsoportunkhoz, mely radikálisan befolyásolja választásukat egy adott termékcsoportban.

Ha az emberek tudnák…

Bizony, ha az emberek tudnák, hogy mekkora vesztesége származik cégüknek az el nem ért vásárlókból, és a rosszul beállított online marketing kampányokból, nagyon meglepődnének.

Érdeklik a szolgáltatásaink?

 

Kérjen ajánlatot most!