+36 30 990 8992 info@company-365.com

GRAFIKAI MUNKÁK

REFERENCIAAJÁNLATKÉRÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

Legnépszerűbb munkák: névjegy, szórólap, roll-up tervezés. Logó és arculat készítés.

Teljes kivitelezést vállalunk a tervezéstől a gyártásig, így nem neked kell ezzel fáradni.

Legyen az online, vagy hagyományos papír alapú munka, garantáljuk, hogy el fogja nyerni tetszésedet. Keress minket, és elkészítjük a személyre szabott ajánlatunkat.

„Minimum a konkurenciák online marketing szintjét el kell érni akkor, ha cégünk működését hosszútávra tervezzük. Az eszközök adottak, mi abban tudunk segíteni, hogy Ön jól használja őket!”
Rózsahegyi László

Online marketing szakértő

Logó tervezés

A Google Adwords segítségünkre lehet új termékek bevezetésénél és már meglévők forgalmának növelésében. Megjelenés és kattintás alapú kampányok, szöveges, képes vagy videós hirdetések.  A mérhető eredményesség és a látogatók újbóli elérése is megvalósítható, sőt lassan kötelező elvárás!

Kis arculat

A Youtube olyan új lehetőségeket hozott a vállalkozások népszerűsítésére és forgalmuk növelésére, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak. Az Interneten böngészve látható, hogy a nagyobb cégek már jól használják ezt az eszközt. Ön mikor csatlakozik hozzájuk?

Nagy arculat

A Facebook-ot sokan csak időtöltésnek tekintik, pedig egy jó szakember kezében olyan hihetetlenül erős vásárlói bizalom építő eszköz, melyet nem hagyhat figyelmen kívül egy cég sem. Vajon mi lehet jobb ajánlás annál, mint mikor egy barátunk hívja fel a figyelmünk valamire?

Blog

A blogok jól meghatározható csoportok számára nyújtanak információkat. A vállalkozások szempontjából a jelentőségük igen nagy, hiszen pl. olyan információkat juttathatunk el a célcsoportunkhoz, mely radikálisan befolyásolja választásukat egy adott termékcsoportban.

Ha az emberek tudnák…

Bizony, ha az emberek tudnák, hogy mekkora vesztesége származik cégüknek az el nem ért vásárlókból, és a rosszul beállított online marketing kampányokból, nagyon meglepődnének.

Szeretne többet megtudni?

 

Kérjen ajánlatot most!