+36 30 990 8992 info@company-365.com

RÓLUNK

Vojtehovszki Beáta

webdesigner

Vojtehovszki Beáta webdesigner vagyok, weboldalak és webáruházak készítésével foglalkozom már hat éve. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, de a webdesigner szakmai áll inkább közelebb az egyéniségemhez. Az OWT (Online Webdesign Tanfolyam) képzés keretein belül szereztem meg a weboldalak készítéséhez elengedhetetlen alap szaktudásom. Azóta is folyamatosan képzem magam, hiszen a számítástechnika és az internet az a terület, ahol hatványozott gyorsasággal fejlődik minden.

Az általam készített weboldalak tervezésénél természetesen a megrendelő igényei mellett, a saját elképzelésemet valósítom meg. Ügyelve arra, hogy esztétikus és színben harmonizáló hatást érjünk el. A fő cél, hogy a látogató azt érezze az weblapon, hogy jó helyen jár, és minél tovább időzzön.

Számos webáruházat készítettem már, de munkáim túlnyomó része weboldalak készítéséből áll. Minden munkát a megrendelővel való egyeztetéssel kezdtek, hiszen a legfontosabb információkat Tőle kapom meg, pl. Mi a célja a weboldalnak? Van-e már valamilyen arculata a cégnek, amihez a weblapnak is igazodnia kell?
Nagy örömmel és megelégedettséggel tölt el, ha a megrendelő azt látja vissza az elkészült weboldalon, amit elképzelt. A legtöbb ügyfelemtől azt a visszajelzést kapom, hogy az új weblap elkészülése után több megrendelője vagy vevője lett az oldalnak. Ez főként annak köszönhető, hogy igyekszem egyedi és harmóniát

A weblap a cégünk kirakata az interneten, így nagyon fontos mit és milyen stílusban mutatjuk meg azt. Olyan legyen, hogy mi magunk is tudjuk azonosulni vele. Így a weboldal készítés mindig egy közös munka végeredménye. A megrendelő elmondja az elképzelésiet, és én minden erőmmel azon vagyok, hogy megvalósítsam. Eddig ez mindig sikerült. 🙂